domingo, 30 de marzo de 2014

Tocanita de pipote cu mamaliga


Una foto de Roxana Vasiliu.
Se pune ceapa la calit, cand devine stravezie, se adauga ardeii taiati cubulete (eu am pus ardei rosu, galben si verde, iar cand cand s-au calit (fara sa se arda), se adauga pipotele curatate (chiar daca le cumparati gata curatate, trebuiesc revizate), sare si piper .Se incorporeaza bine si dupa 5 minute se adauga rosiile taiate cat mai fin, iar cand scade sosul un pic, se adauga apa (fierbinte, altfel pipotele se intaresc si mai mult) si se continua fierberea, pana cand se inmoaie .Cu 5 minute inainte de a opri focul, se adauga doua catei de usturoi, taiati foarte fin, iar cand se retrage mancarea de pe foc, se pune marar tocat.Se serveste cu mamaliga (optional). Pofta buna, dragilor!
Una foto de Roxana Vasiliu.
Una foto de Roxana Vasiliu.

No hay comentarios :

Publicar un comentario