Se
prajesc bucatile de pui, pana prind un pic de culoare, apoi se adauga
ceapa tocata marunt , ardei rosu, sare , paprika si piper. Se calesc
bine toate, apoi se adauga rosii taiate cubulete mici, sau sos de rosii
si un catel de usturoi.Se adauga un pic de apa si se lasa la fiert, pana
e gata carnea de pui. Separat, se bat doua oua cu un praf de sare si se
adauga faina, putin cate putin, pana se obtine o masa un pic mai densa
decat a galustelor de gris. Cu o lingura, inmuiata in papricas, se ia
compozitie si se formeaza galustele, direct in oala.In 2-3 minute, sunt
gata.Se poate adauga smantana amestecata cu o lingurita de faina, in
acest caz, se lasa pe foc,inca un clocot. Se retrage de pe foc si se
adauga patrunjel taiat marunt. Pofta buna, dragilor!
No hay comentarios :
Publicar un comentario