lunes, 31 de marzo de 2014

Pimientos de piquillo rellenos de marisco

Una foto de Roxana Vasiliu.
Din seria "Ce mai mancam ?", azi propun un aperitiv rece, pimientos de piquillo rellenos de marisco...sau, varfuri de ardei copt (Kapia), cu creveti.In bolul de la robot (sau intr-un bol oarecare, dar utilizand un mixer pentru maruntire), se pun langostinos sau gambas cocidas (sau ambele, important e sa nu fie crude), cam 1/2 kg, doua oua fierte (tare), o cutiuta de ton (fara zeama sau ulei), surimi (7 barritas aprox), si se tritureaza totul bine.Se potriveste de sare si se incorporeaza maioneza si un strop (1/4 de lingurita) de tomate frito.Se vor umple ardeii cu ajutorul unei pungi, cu coltul taiat, sau cu o manga pastelera.Se pot face de pe o zi pe alta, se pastreaza foarte bine in frigider si se servesc cu ou razuit. Pofta buna, dragilor!
Una foto de Roxana Vasiliu.Una foto de Roxana Vasiliu.Una foto de Roxana Vasiliu.

No hay comentarios :

Publicar un comentario