Intr-o
oala, se pune suficienta apa si sare.Cand da in clocot, se adauga
pastele si se amesteca un pic, ca sa nu se lipeasca intre ele.Cand sunt
fierte al dente, se scurg, se trec printr-un jet de apa rece. Intr-o
cratita incapatoare, se pune ulei de másline, si peperoncino taiat
feliute (in cazul in care nu aveti, se pot pune 3-4 guindillas) , 3-4
catei mari de usturoi si imediat se adauga
crevetii.Nu trebuie asteptat mult, pentru ca altfel se arde usturoiul.
Crevetii sunt optionali, reteta de spaghetti al peperoncino, nu contine
creveti.Cand sunt gata crevetii (2-3 minute), se adauga pastele si se
amesteca bine, pana se incorporeaza bine.Se continua amestecand vreo 3
minute, apoi se retrage de pe foc si se adauga busuioc maruntit .Se pot
servi imediat.Eu am facut doua bruschete : paine prajita si taiata
rotund cu ajutorul unui pahar.Intr-un vas mic, se pune usturoi maruntit
bine, o rosie taiata cubulete mici, sare, ulei de másline si 2-3 másline
negre,tocate. Se adauga busuioc si se serveste pe bucatile de paine
prajita. Pofta buna, dragilor!
No hay comentarios :
Publicar un comentario