Carnea tocata, trebuie facuta pasta cu ajutorul mixerului. Eu
am un robot mare , unde pun carnea tocata, 1/2 ceapa, sare , piper , un
varf de bicarbonat si se face o pasta, un pic mai fina decat pasta de
mici.Se adauga 2-3 linguri de apa rece (aproape congelata) si se
incorporeaza bine.Se formeaza hamburguesas, cu mana umezita si se pun pe
hartie de copt (se desprind usor).Tineti cont ca atunci cand le veti
praji, isi vor reduce marimea.Se prajesc
pe plancha incinsa si unsa cu ulei.Nu le faceti foarte groase, riscati
sa ramana crude.Cand sunt aproape gata, eu le pun o felie de branza
deasupra si le mai las, pana se inmoaie branza.Painea se pune pe pe
aceiasi plancha, cu fata in jos, si se prajeste un pic.Se poate monta,
cum doriti, desi daca o serviti cu salata, nu recomand sa ii adaugati
salata si rosie.Eu ii pun, castraveciori murati, bacon, ceapa calita pe
plancha, ketchup, maioneza si mustar, dupa gust.Pofta buna, dragilor!
No hay comentarios :
Publicar un comentario