Bucatile
de carne (de preferat, gat sau costite), se pun in apa cu sare si dupa
primul clocot se arunca apa.Intr-o oala, se pun la calit morcov, ceapa
verde, patrunjel si telina. Se calesc bine si se adauga carnea si apa,
cat cuprinde, sare si piper. Cand e carnea aproape fiarta, se pune o
mana de orez si doi cartofi cubulete.Separat , se freaca doua
galbenusuri cu smantana; cand sunt toate fierte, se trage de pe foc si
se incorporeaza smantana cu galbenusuri, otet (dupa gust), leustean si
marar tocat marunt, sau doar tarhon. Pofta buna, dragilor !sábado, 29 de marzo de 2014
Ciorbița de miel
Bucatile
de carne (de preferat, gat sau costite), se pun in apa cu sare si dupa
primul clocot se arunca apa.Intr-o oala, se pun la calit morcov, ceapa
verde, patrunjel si telina. Se calesc bine si se adauga carnea si apa,
cat cuprinde, sare si piper. Cand e carnea aproape fiarta, se pune o
mana de orez si doi cartofi cubulete.Separat , se freaca doua
galbenusuri cu smantana; cand sunt toate fierte, se trage de pe foc si
se incorporeaza smantana cu galbenusuri, otet (dupa gust), leustean si
marar tocat marunt, sau doar tarhon. Pofta buna, dragilor !
Suscribirse a:
Enviar comentarios
(
Atom
)



No hay comentarios :
Publicar un comentario