miércoles, 16 de abril de 2014

Pastel de ciuperci

Una foto de Roxana Vasiliu.
Pentru ca tot suntem in pregatiri pentru masa de Paste, m-am gandit la un pastel de ciuperci, care poate inlocui cu succes drobul clasic.Se calesc ciupercile in putin unt si se adauga 2 catei de usturoi.Se toata marunt ceapa verde, usturoi verde, marar si patrunjel si se adauga peste ciupercile calite, racite si taiate marunt (se pot folosi ciuperci proaspete, congelate sau din conserva).Se potriveste de sare si piper si separat, se bat 3-4 oua cu doua linguri de smantana si 3 linguri de cascaval(eu am folosit Chedar si Emental,razuit) si se pune peste ciupercile cu verdeata.Se amesteca bine si se da la cuptor intr-o tava unsa cu unt, cam jumatate de ora.Daca se doreste, de poate pune intr-o tava de drob si in mijloc, se pot pune oua fierte tari. Nu se taie fierbinte.
Pofta buna, dragilor!

No hay comentarios :

Publicar un comentario