jueves, 24 de abril de 2014

Macaroane taranesti

Una foto de Roxana Vasiliu.De Sf. Gheorghe, o reteta mai putin vazuta si probata, simpla dar foarte gustoasa: Macaroane taranesti. Se caleste o ceapa mare (sa nu va zgarciti), si cand e stravezie, se adauga un cartof taiat cubulete mici (mici de tot) si se continua calirea.Cand au prins culoare si cartofii sunt moi, se adauga muschiulet taiat cubulete (sau niste carnita de pe un ciolan sau coaste afumate), desi aici in Spania, doua bucati de chuletas de Sajonia, vin la fix. Se continua calirea, pana prinde si carnea culoare (vreo 5 minute), apoi se adauga macaroanele fierte si scurse, se potriveste de sare si piper si se amesteca bine, pana ajung si macaroanele la aceiasi temperatura.Se servesc fierbinti cu patrunjel tocat deasupra. Pofta buna, dragilor!

No hay comentarios :

Publicar un comentario