Se
amesteca bine 8 galbenusuri ,1 cana si jumatate de zahar ,doua
pliculete de zahar vanilat si 1 kg de nata para cocinar de 35% grasime
(e foarte important )si 400 de grame de Queso Philadelphia .Se amesteca
bine ,pana se omogenizeaza tot .Intr-o tava ,se pune caramel si se
intinde bine ,ca sa acopere toata tava .Se pune amestecul peste (cand
s-a intarit caramelul ),apoi se pun piscoturi deasupra (eu le tai in
doua pe larg ,dar se pot pune si intregi ,daca va place cu mai multa
baza )Se baga la cuptor ,intr-o alta tava cu apa .E gata cand ,daca o
palpezi ,simti ca are consistenta si piscoturile se misca uniform .Se
scoate si se lasa la racit ,apoi 3 ore la frigider .Apoi se pune
pregateste o tava mai inalte (altfel iese caramelul ) si se rastoarna
,apoi se da din nou la rece .E bine sa se faca de pe o zi pe alta ,asa
poate sta mai mult la rece .
Pofta buna, dragilor!
Pofta buna, dragilor!
No hay comentarios :
Publicar un comentario