martes, 25 de marzo de 2014

Hamburguesa casera


Una foto de Roxana Vasiliu.
Una foto de Roxana Vasiliu.Carnea tocata, trebuie facuta pasta cu ajutorul mixerului. Eu am un robot mare , unde pun carnea tocata, 1/2 ceapa, sare , piper , un varf de bicarbonat si se face o pasta, un pic mai fina decat pasta de mici.Se adauga 2-3 linguri de apa rece (aproape congelata) si se incorporeaza bine.Se formeaza hamburguesas, cu mana umezita si se pun pe hartie de copt (se desprind usor).Tineti cont ca atunci cand le veti praji, isi vor reduce marimea.Se prajesc pe plancha incinsa si unsa cu ulei.Nu le faceti foarte groase, riscati sa ramana crude.Cand sunt aproape gata, eu le pun o felie de branza deasupra si le mai las, pana se inmoaie branza.Painea se pune pe pe aceiasi plancha, cu fata in jos, si se prajeste un pic.Se poate monta, cum doriti, desi daca o serviti cu salata, nu recomand sa ii adaugati salata si rosie.Eu ii pun, castraveciori murati, bacon, ceapa calita pe plancha, ketchup, maioneza si mustar, dupa gust.Pofta buna, dragilor!

No hay comentarios :

Publicar un comentario