jueves, 13 de marzo de 2014

Papricas de pui

Reteta zilei:papricas de pui. Se prajesc bucatile de pui, pana prind un pic de culoare, apoi se adauga ceapa tocata marunt , ardei rosu, sare , paprika si piper. Se calesc bine toate, apoi se adauga rosii taiate cubulete mici, sau sos de rosii si un catel de usturoi.Se adauga un pic de apa si se lasa la fiert, pana e gata carnea de pui. Separat, se bat doua oua cu un praf de sare si se adauga faina, putin cate putin, pana se obtine o masa un pic mai densa decat a galustelor de gris. Cu o lingura, inmuiata in papricas, se ia compozitie si se formeaza galustele, direct in oala.In 2-3 minute, sunt gata.Se poate adauga smantana amestecata cu o lingurita de faina, in acest caz, se lasa pe foc,inca un clocot. Se retrage de pe foc si se adauga patrunjel taiat marunt. Pofta buna, dragilor!Se prajesc bucatile de pui, pana prind un pic de culoare, apoi se adauga ceapa tocata marunt , ardei rosu, sare , paprika si piper. Se calesc bine toate, apoi se adauga rosii taiate cubulete mici, sau sos de rosii si un catel de usturoi.Se adauga un pic de apa si se lasa la fiert, pana e gata carnea de pui. Separat, se bat doua oua cu un praf de sare si se adauga faina, putin cate putin, pana se obtine o masa un pic mai densa decat a galustelor de gris. Cu o lingura, inmuiata in papricas, se ia compozitie si se formeaza galustele, direct in oala.In 2-3 minute, sunt gata.Se poate adauga smantana amestecata cu o lingurita de faina, in acest caz, se lasa pe foc,inca un clocot. Se retrage de pe foc si se adauga patrunjel taiat marunt. Pofta buna, dragilor!

No hay comentarios :

Publicar un comentario