Se
caleste o ceapa si se adauga o mana de orez si continua calirea vreo
2-3 minute .Se adauga tomate triturado (nu tomate frito ),si se mentine
4-5 minute pe foc .Intr-un bol incapator ,se pune carnea tocata (eu
folosesc mixta ),se adauga ceapa calita cu orezul ,sare ,piper un pic de
marar tocat foarte marunt si un ou (optional ).Se umplu ardeii
(curatati de seminte si de codita ),si se pun la fiert ,intr-o oala cu
apa suficienta cu sare ,boabe de piper ,o frunza de telina si una de
dafin .Cand sunt gata ,se scot din apa si se pun deoparte .Separat ,se
caleste ceapa ,un catel de usturoi ,un pic de telina si ardei rosu .Cand
sunt bine calite ,se adauga o lingura de faina si se incorporeaza bine
.Se adauga tomate frito si apa de la fiert ardeii ,putin cate putin
,pana capata consistenta dorita.Se adauga ardeii si se mai da un clocot
,doua . Pofta buna dragilor !
No hay comentarios :
Publicar un comentario