Se
pun coastele la fiert si cand sunt pe jumatate fierte, se adauga
zarzavatul (morcovi, telina, patrunjel radacina)taiat cubulete.Telina
mea, are un aspect ciudat, pentru ca e congelata. Cum nu gasesc decat
telina foarte mare, o curat, o tai bucatele sau o razui , pastrez cateva
bucati mai maricele (pentru supe), si la congelator cu ea, se pastreaza
excelent.Revenind la ciorbita, cand s-a inmuiat zarzavatul, se adauga o
mana de orez si vreo doi cartofi (depinde de cantitate), taiati
cubulete. Se potriveste de sare si piper.Se amesteca doua galbenusuri cu
smantana si se drege ciorbita, dar, cand o luam de pe foc.Se poate acri
cu putin otet.Se presara tarhon (estragón ) si...sa aveti pofta buna,
dragilor!sábado, 3 de mayo de 2014
Ciorbita cu coaste afumate
Se
pun coastele la fiert si cand sunt pe jumatate fierte, se adauga
zarzavatul (morcovi, telina, patrunjel radacina)taiat cubulete.Telina
mea, are un aspect ciudat, pentru ca e congelata. Cum nu gasesc decat
telina foarte mare, o curat, o tai bucatele sau o razui , pastrez cateva
bucati mai maricele (pentru supe), si la congelator cu ea, se pastreaza
excelent.Revenind la ciorbita, cand s-a inmuiat zarzavatul, se adauga o
mana de orez si vreo doi cartofi (depinde de cantitate), taiati
cubulete. Se potriveste de sare si piper.Se amesteca doua galbenusuri cu
smantana si se drege ciorbita, dar, cand o luam de pe foc.Se poate acri
cu putin otet.Se presara tarhon (estragón ) si...sa aveti pofta buna,
dragilor!
Suscribirse a:
Enviar comentarios
(
Atom
)
No hay comentarios :
Publicar un comentario